Saturday, December 24, 2011

بازگرداندن مسلمانان فراری از چین توسط دولت مالزی


دولت مالزی از دادن پناهندگی به 11 تن از مسلمانان ترکستان شرقی که از پیگردهای سیاسی و شکنجه در چین فرار کرده بودند منصرف شد و این افراد را به دولت چین تحویل داد.
به گزارش روزنامه ی "وال استریت ژورنال" دولت چین با تحت فشار قراردادن دولتهای مختلفی که مسلمانان ترکستان شرقی به آنان فرار میکنند این کشورها را مجبور به بازگرداندن این اشخاص میکنند.
پیش از این نیز تایلند یکی از سران مخالفین در ترکستان شرقی را به دولت چین تحویل داده بود ، همچنین پاکستان 5 تن را که در میانشان یک زن و دو کودک بودند به کشور چیز بازگرداند.
دولتهای ویتنام ، لاووس ، قرقیزستان و ازبکستان نیز که پناهگاهی برای برخی مسلمانان ترکستان شرقی بوده اند ، این افراد را به کشور چین تحویل دادند.
بنابر گزارش این روزنامه چین با استفاده از حقوق عضویت خود در منطقه ی شانگهای ، کشورهای عضو این منطقه را برای بازگرداندن مسلمانان ترکستان شرقی تحت فشار شقرار میدهند.
مهاجرت مسلمانان ترکستان از کشور چین از سال 2009 پس از کشتار مسلمانان در اقلیم شینجیانگ در غرب چین شروع شد .


Thursday, December 22, 2011

فروش پناهندگان در مالزی

این گزارش مربوط به نوامبر سال ۲۰۰۹ می‌باشد ، با توجه به اولتیماتوم ۶ ماهه دولت مالزی برای کارگارن غیر قانونی‌ که در تاریخ دهم ژانویه سال میلادی آتی به پایان می‌رسد لازم دیدم این گزارش را ترجمه و به اطلاع ایرانیان برسانم ، همینک هموطنان ما نیز در این کمپ‌ها حضور دارند و قربانی این اعمال قرار هستند و لازم به ذکر است انتظار میرود برخوردهای این چنینی که در ۶ ماه اخیر کاهش داشته در ماه ژانویه آتی به صورت گسترده توسط دولت اجرا شود . پس از پناهندگان می‌خواهم که جویای احوال هم بوده و کپی مدارک خود را همراه داشته باشند و در صورت بروز چنین مسائلی‌ حتما کمیساریای عالی‌ پناهندگان را در جریان بگذارند 


ایدن هرتلی از شواهد تکان دهنده‌ای پرده برداری می‌کند که نشان میدهد ، پناهندگان در مالزی توسط افسر‌های اداره مهاجرت مالزی به قاچاقچیان انسان در کشور تایلند فروخته میشوند . پناهنده گان ادعا میکنند که مورد بی‌ توجهی‌ قرار گرفته و به کار آنها رسیدگی نمی‌شود ، شواهد نشان میدهد که به صورت بسیار فجیع مورده شکنجه قرار میگیرند و در معرض زندان‌های طولانی مدت و بی‌دلیل قرار دارند ، برای بسیاری از آنها کمپ‌های مهاجرت تنها نقطه آغازی است به سوی قاچاقچیان انسان در تایلند .

مردان و زنان و کودکان به عنوان برده به قاچاقچیان فروخته میشوند 

دولت مالزی هیچ اهمیتی به حقوق پناهندگی و پناهجوی نمیدهد ، همچنین این کشور از امضای کنواسیون‌های بین‌المللی سرباز میزند . تنها حرکات یک جانبه حکومت نگران کننده نیست . در این گزارش , گزارشگر در یکی‌ از حملات شبانه به همراه تیم داوطلبان شرکت می‌کند و آنجا شاهد نفرت و برخورد نژادی مردم داوطلب حاضر در تیم هستیم

یک وکیل که در خدمت مهاجرین غیر قانونی‌ و پناهندگان است ، خاطرنشان می‌کند که اقبال عمومی‌ بر علیه اقدامات شدید حکومت در قبل خارجیان غیر قانونی‌ وجود ندارد . رنوکا میگوید کسانی‌ که مدارک قانونی‌ با خودشان حمل نمیکنند شش ضربه شلاق رووتن میخورند که زخمهایش بر بدن شخص تا آخر عمر میماند .

خارج از کوالالامپور بسیاری از پناهندگان از ترس در جنگل‌ها زندگی‌ میکنند تا از دسترس مأموران دور باشند . این مردم بخشی از ۲ میلیون کارگر غیر قانونی‌ مالزی را تشکیل میدهند که کارهایی را انجام میدهند که مالسیایی‌ها تمایلی برای انجام آن ندارند . یکی‌ از آنها ادعا می‌کند که به برده دارن تایلندی فروخته شده ولی‌ خوشبختانه دوستانی داشته که توانسته اند باج را بپردازند ، و ادعا می‌کند بسیاری دیگر به صورت برده فروخته شده و دیگر باز نگشته اند .

رحیمه از اشخاصی‌ است که از دست برده داران گریخته است ، رحیمه به همراه فرزندان کوچکش داستان چگونگی‌ دستگیریش را و چگونگی‌ فروخته شدن او و کودکانش را به مافیای تایلندی توضیح میدهد . بغض در گلوی او وقتی‌ می‌شکند که میگوید وقتی پسر کوچکش گریه میکرده اعضای باند بچه را خفه کرده‌اند . می‌گوید او و کودکانش به قاچاقچیان فروخته شده‌اند و شش ماه در یک کارخانه‌‌ کار میکرده اند تا موفق به فرار شده اند .

در جائی‌ دیگر ابو بشیر توضیح میدهد که همسرش و ۲ کودکش که دارای کارت پناهندگی بوده‌اند توسط مهاجرت مالزی دستگیر شده و به خلافکاران تایلندی فروخته شده‌اند ، این اتفاق در تاریخ ژولای دو هزار و نه افتاده است ، زن ابو در آخرین تماس تلفنی به ابو گفته است که در صورتی‌ که باج را نپردازد این آخرین تماس تلفنی او خواهد بود ، و این آخرین تماس بود چرا که ابو توانائی پرداخت ده هزار رینگیت را نداشته ( حدود ۳ هزار دلار )ا



لازم به ذکر است که سازمان ملل در مالزی هیچ کمکی‌ به پناهندگان جهت گذاران زندگی‌ نمیکند ، و پناهندگان ناچارند در بازار سیاه برای بقای خود کار کنند .



+18 .صحنه‌های تکان دهنده مربوط به تایلند

Saturday, December 17, 2011

تبعات حضور غیر قانونی‌ در مالزی


اخیرا یک قایق در آبهای اندونزی غرق شده است ، برای هر کسی‌ این سوال پیش میاید که با وجود این همه مرگ میر در آبهای اندونزی که هر ماه شاهد آن هستیم چرا عده کثیری هنوز این راه را آزمایش میکنند . در اینجا یکی از عوامل مطرح که باز به دست فراموشی سپرد میشود یادآوری می‌کنیم ، و آن دولت نژادی مالزی و برخورد آن با مهاجران غیر قانونی‌ و عدم قبول مسئولیت در قبال این افراد می‌باشد .
چندی پیش یکی‌ از آشنایان از فرط ناچاری دست به دزدی زده بود و از قضا گرفتار شد و بنا به قانون مالزی مدت ۲ ماه در زندان بود . مشکله عدیده ایشان این بود که داری هیچ گونه ویزا نبودند و در نتیجه پس از مدت محکومیت توسط اداره مخوف مهاجرت مالزی دستگیر شده و به کمپ لنگنگ فرستاده شد.

کمپ لنگنگ جای بسیار بسیار پرت و با شرایط وحشتناکی‌ از سوی گرفتار شدگان تصویر میشود ، عمده اشخاص نگون بخت گرفتار در آن را تازه‌های میانمار تشکیل میدهند ، توسط تماس‌های معدود و کوتاهی که شخص با ما داشته ، کاشف به عمل آماده حتا در این کمپ مرگ و میر وجود داشته است ، لینک .

بعد از دو ماه سازمان ملل از این فرد دیدن به عمل آورده و این شخص که مشمول یکی‌ از شرایط احراز پناهندگی است تقاضای پناهندگی داده ، خوشبختانه سرعت کار در کمپ بیشتر از بیرون است و در حالی‌ که سازمان وقت ۱ ساله و ۲ ساله برای مصاحبه اول صادر می‌کند ، درون کمپ بین ۲ ماه یا ۳ ماه ۲ مرتبه با این شخص مصاحبه داشته است .

به هر صورت مساله کمپ لنگنگ نشان میدهد که مالزی با خارجی‌‌ها در صور این چنینی‌‌ بسیار بسیار شدیدد و می‌تونم بگویم غیر انسانی‌ عمل می‌کند ، اگر چه از شرایط کمپ اطلاعات مستدل در دست نیست اما ما با حقیقت تلخ دولت یک جانبه و نژادی مالزی هر روز این بیرون در حال دست و پنجه نرم کردنیم .


امیدواریم که ناظران بین المللی گزارش مدون و قابل استنادی را از وضعیت حقوق بشر مالزی تهیه کنند ، شاید ابعاد ماجرا که  عیان گردد ، روزی عزم بین‌المللی به مشکلات نژادی در مالزی تخفیف ببخشد . و تبعات منفی‌ این مطلب کاهش پیدا کند

بیشتر بخوانید :

Tuesday, December 6, 2011

ایرانی‌ خفه شو !


با توجه به  مسائل اقتصادی ایران و سیاست یک سویه دولت مالزی خسوسن در دانشگاه‌ها  از قبیل افزایش هزینه ، تبعیض و برخورد نامتعارف و نامناسب با تبعه کشور‌های دیگر مثل ایران ، سودان ، یمن  ، نیجریه  و ...، جمعی‌ از دانشجویان ایرانی‌ اخیرا تصمیم گرفته بودند در جلسه‌ای که به همین منظور بر گذار شده در یکی‌ از دانشگاه‌های نصفه دولتی مالزی صحبت کنند 
، وقتی‌ نوبت به ابراز اعتراض نماینده ایرانی‌‌ها می‌رسد رئیس دانشگاه با لحن بدی گفته است :

" خفه شو ، شما‌ها آدم نیستید ، شما‌ها یک مشت وحشی هستید "

این برخورد پس از تسخیر لانهٔ جاسوسی انگلیس ! بوده و ظاهراً به مذاق ملایی‌ها خوش نیامده است. متاسفانه فقر فرهنگی‌ ملایی ها و نبود پشتوانه و امنیت حداقلی برای ایرانیان به خصوص پناهندگان شرایط ، و راسیست بودن صرف حزب حکم  سخت را دهشتناک گردانیده است . اقدام‌های حماقت بر دولت اسلامی هنوز هم زندگی‌ ما را تحتالشعا قرار میدهد ، این جهل و سهل انگاری کیست.

چندین مورد از مشکلات متعدد هر روز به گوش می‌رسد و هیچ گوشه شنوأی برای رساندن صدای ما وجود ندارد . در این برهه همدلی و اطلاع رسانی نقش مهمی را در حفظ بقای نفوس ایرانی‌ در این کشور بازی می‌کند . ما میتونیم به کمک هم ضربات را به حداقل برسانیم ، هدف من از راه اندازی این سایت نیز همین می‌باشد .

امیدوارم هر پناهنده محقی روزی نه چندان دیر از این جهنم حقوق بشری خالص شود و حقوق انسانی‌ خود را باز یابد . زنده باد حقوق بشر 

Monday, October 24, 2011

Illegal Immigrants Cracking Down soon


ببخشید که وقت برای ترجمه کردنش ندارم ولی‌ اگر از جزئیات این تاره خصوصأ زمان برگزریش با خبر شدید با ادمین تماس بگیرید . siaawosh@gmail.com .



به هرصورت این رو یک مانور تبلیغاتی میدونم و دولت مالزی نمیتونه  کاه رو توی انبار سوزن پیدا کنه.


The Star 15 Oct. 2011

Illegal Immigrants Cracking Down soon

PUTRAJAYA : More than four million people, including three million Rela members, will be mobilised for a massive crackdown on errant bosses and illegals.Home Ministry secretary-general Tan Sri Mahmood Adam said, however, that those who failed to register under the 6P legalisation programme would still be given time to do so.He said the crackdown, which would involve 125,000 policemen and 110,000 army personnel, would be led by Immigration officers.The Cabinet Committee on Foreign Workers and Illegal Immigrants, chaired by Deputy Prime Minister Tan Sri Muhyiddin Yassin, had last week directed enforcement authorities to act against errant employers with immediate effect.



hissssssssssssssssh

Friday, August 26, 2011

بازدید مامور استرلیأیی سازمان ملل به همراه یک مترجم ایرانی‌ از ایرانیها


سازمان ملل مالزی مامورینی را برای بازدید از پناهجویان به محل‌های زندگی‌ آنها فرستاده است . در بین سوالاتی که پرسیده شده از همه پرسیده شده است که آیا از راههای خروج غیر قانونی‌ از مالزی خبر دارند ؟ آیا با رابطی در تماس هستند ؟ اگر در تماس هستند این ربعت چه کسی‌ است ؟ چقدر پول می‌گیرد ؟ آیا مایل به رفتن هستند ؟

این سوالات پرسیده شده ، ولی‌ حتا یک بر هم پرسیده نشده وضعیت زندگی‌ شما چگونه است . بدیهی‌ است سوالات فوق برای پرونده سازی‌های سازمان ملل و درگیریش با حزب کارگر استرالیا می‌باشد .

۲ سوال اینجا بی‌ جواب میماند :

یک این که :  آیا دفتر ژنو اطلاع دارد که این سؤالات پرسیده میشود یا دفتر پناهندگان مالزی همان طور که می‌نماید هردنبیل و هرکی‌ هرکی‌ است .

دوم این که : چرا از  نمیپرسند پناهندگان چگونه میتواند در مالزی زندگی کنند


مساله استرالیا و جنایتی که ممکن است جان ۱۸۶ هزار نفر انسان را به خطر بیندازد گوشه‌ای از سیاست‌های دولت نجیب تن رزاق است . اهمال دولت استرالیا و بستن قراردادی که یک سر آن صلب مسئولیت و سر دیگر آن اختلاص می‌باشد نشان میدهد که چقدر دولت مالزی میتواند خطرناک باشد .

آرزو می‌کنم که سازمان ملل بتواند کشور مالزی را پای امضا چند کاغذ بیاورد که به موجب آن دولت مالزی نتواند در قبل خارجی‌‌ها بی‌ مسئولیت و سود جویانه عمل کند. یا حداقل  بگویند که چرا رئیس ارتباط با "آدم فزاییها" در سازمان ملل یک مالای است نه بخاطر این که الکی‌ حقوق می‌گیرد . چرا باید دولتی به این خطرناکی حتا یک مهره در سازمان ملل داشته باشد ؟

Tuesday, August 9, 2011

تجدید ویزا طرح جدید دولت نجیب

تجدید ویزا طرح جدید دولت نجیب برای اخاذی و جلب سرمایه‌های خارجی‌ در مالزی آشنای دارید ، ضمن معرفی‌ طرح جدید نجیب و بچه‌ها برای اخاذی ابدا لازم نیست که بگویم به هیچ وجه منع الوجوه این طرح مناسب بچه‌های پناهنده نیست .

این طرح که تا تاریخ چهاردهم آگوست سال جاری ادامه دارد ، از این قرار است که ؛

متقاضی تقریبا با پرداخت ۳۵۰ رینگت   ، به همراه دو قطعه عکس در هر دفتر پستی ، شش  ماه ویزا دریافت می‌کند . و فرصت دارد تا در مالزی ملق بزند .
بدیهی‌ هست که شما کماکان به پلیس مالزی رشوه خواهید داد و حتما هیچ کس این ویزا را به هیچ جایش هم حساب نمیکند . ولی‌ نکته مهم اینجاست که بعد از این دولت قصد دارد یک فشار جدی به خارجی‌‌ها وارد کند .
دولت مالزی اطلاعات کاملی از میزان وابستگی اقتسادش به کارگران برده  و کار سیاه به دست میاورد ، این یکی‌ از مهمترین اهداف است ، البته تنها هدف نیست ، و این برنامه اهداف دیگری را نیز دنبال می‌کند اما ،از آنجایی که دولت مالزی حیوان است ، اصلا حقوق بشر سرش نمی‌شود ، بدیهی‌ است که ما پناهندگان باید نگران باشیم حرکت بعدی دولت حیوان مالزی چه خواهد بود .

قطعا همچون گذشته دوستانه نخواهد بود ، و ما همچنان از نداشتن یک کانون برای حمایت از بچه‌های سیاسی در مالزی رنج می‌بریم .

Tuesday, July 19, 2011

سرویس کاریابی در سازمان ملل مالزی

شما میتوانید با تماس گرفتن با سازمان ملل مالزی شماره تلفن ۰۳۲۱۴۱۱۳۲۲ یا شماره ۰۳۲۱۴۱۱۷۸۰ و پس از گرفتن کود‌های داخلی‌ ۰۴ یا ۰۶ به بخشی که برای شما به عنوانه یک کارگر غیر قانونی‌ کار پیدا می‌کند وصل شوید ، هیچ گونه قراردادی در کار نیست ولی‌ مامورن مالای خوش قول ، قول داده اند که مبلغ اندکی‌ را در قبل بهره کشی‌ به پناهندگان بپردازند . سازمان ملل مالزی همچنین عنوان کرد که به هیچ وجه هیچ گونه کمک مالی به پناهندگان ایرانی‌ صورت نخواهد گرفت و همچنان همه از همه حقوق اجتماعی در سرزمین زیبای مالزی محروم خواهیم بود .
کسانی‌ که نمی‌خواهند از آنها بهره کشی‌ شود یا تمایل ندارند که در بازار سیاه کار کنند مثل گذشته میتوانند از گرسنگی بمیرند .

Monday, May 9, 2011

عوامل اصلی رد درخواست پناهجویان ایرانی


عوامل متعددی در سخت تر شدن مراحل پذیرش پناهندگی پناهجویان ایرانی دخیل است که میتوان آنها را به ترتیب اهمیت به شرح زیر دانست :

اول – رشد اسلام هراسی در اروپا . بطور کلی بخاطر مسئله افزایش تهدیدات تروریستی از سوی گروههای تند روی اسلامی و قاطی نشدن پناهنده های مسلمان با جوامع میزبان خود ، سیاستگذاران مهاجرتی اتحادیه اروپا در مورد پذیرش پناهجویانی که از کشورهای مسلمان نشین به کشورهای عضو این اتحادیه می آیند سیاستهای بسیار محتاطانه و محافظه کارانه ای را در پیش گرفته اند .

در مورد ایرانیان نیز همان سیاستهای عمومی که در مورد سایرپناهجویان خاورمیانه ای وجود دارد اعمال میشود بدون اینکه به خصوصیات ویژه فرهنگی آنها توجهی بشود . این نکته به نظر نادیده گرفته میشود که پناهجویان ایرانی با ادعای ترس از یک حکومت اسلامی و در تضاد با آن است که کشور خود را ترک کرده اند و به اروپا پناهنده شده اند . نکته جالب اینجاست که حتی پناهجویان ایرانی که ادعای پیروی از سایر ادیان رادارند و خود را غیر مسلمان میدانند نیز از این قاعده مستثنی نیستند و با همان محدودیتها روبرو هستند .

دوم – علاقه پناهنده های ایرانی برای رفت و آمدن به ایران . در بین مسئولان و تصمیم گیران امور پناهندگی کشورهای عضو اتحادیه اروپا معروف شده است که ایرانیان پناهجو که با ادعای در خطر بودن جان و آزادیشان درخواست پناهندگی میدهند ، به محض دریافت پناهندگی و اطمینان یافتن از برقراری حقوق و مزایای قانونی که از آن برخوردار میشوند به سفارتخانه های جمهوری اسلامی مراجعه میکنند و با دریافت پاسپورت ایرانی آزادانه بدون برخورد با هیچ مشکلی به کشور خود مسافرت میکنند .

البته مطابق قوانین این کشورها ایرانیان میتوانند دارای وضعیت " دو ملیتی " باشند و از این نظر منع قانونی وجود ندارد . اما سفارتخانه های جمهوری اسلامی در کشورهائی که به ایرانیان پناهندگی میدهند به طور مرتب هرچند ماه یکبار لیست پناهندگانی را به وزارت امورخارجه آنها ارسال میکند که بدون برخورد با هیچ مشکلی به ایران رفت و آمد کرده اند . این لیستها با ذکر جزئیات از تاریخ ورود و خروج به ایران پناهنده ها برای این به کشورهای میزبان ارائه میشود که به دولتهای اروپائی نشان دهند که ادعای آنها در مورد نقض حقوق بشر در ایران بی اساس است . این روش جمهوری اسلامی بسیار موثر بوده است و تردیدهای بسیار جدی در مورد وضعیت نابسامان حقوق بشر در ایران به وجود آورده . تا جائیکه امروزه مسئولین امور پناهندگان در کشورهای اروپائی به این باور رسیده اند که مسئله پناهجویان ایرانی خیلی هم جدی نیست و آنها را در اکثر موارد با خطر جانی روبرو نمیدانند .

سوم – برخی رفتارها و سوء استفاده های عجیب پناهنده های ایرانی مقیم اروپا . متاسفانه برخی برخوردها و سوء رفتارهای ایرانیان پناهنده ساکن اروپا هرچند بسیار کم تعداد هستند و به ندرت اتفاق می افتند ولی بسار مورد توجه رسانه ها قرار میگیرند و روی آنها تبلیغات میشود . بطور مثال چندی پیش ماجرای یک پناهنده ایرانی که با استفاده از ترفندهای خاص از سه کشور آلمان و بلژیک و هلند به مدت چند سال حقوق پناهندگی دریافت میکرده است بسیار بر سر زبانها افتاد و به عنوان سوء استفاده بسیار شدید از مالیات شهروندان اروپائی همه جا از آن صحبت بود .

دستگیری چند ایرانی فعال در باندهای قاچاق مواد مخدر و قاچاق زن که همگی برخوردار از حقوق پناهندگی در اروپا بودند نیز در طی چند سال اخیر بر بدگمانی ها نسبت به پنا هندگان ایرانی افزود که البته بیشتر دود آن به چشم پناهجویان منتظر جواب رفت تا خود پناهندگان ایرانی .

گوش سپردن به شایعات

وکیل مذکور که خود یک فعال حقوق بشر نیز هست به گزارشگر ما گفت که علاوه بر موارد فوق مشکل دیگر ایرانیان پناهجو این است که بدون آشنائی با مقررات در مورد درخواست پناهندگی اقدام میکنند و بیش از اینکه به راهنمائی افراد متخصص توجه کنند به شایعات متداول گوش میدهند و بر اساس آنها که معمولا درست هم نیست عمل میکنند .

او در این مورد کامبیز روستائی را مثال میزند که پس از سالها اقامت در هلند هرگز مدارک شناسائی خود را به مسئولان بررسی پرونده اش ارائه نداد و میگفت نتوانسته است آنها را با خود از ایران بیاورد که این برای مسئولان رسیدگی به پرونده او بسیار مشکوک و غیر طبیعی جلوه میکرد . در بین برخی ایرانیان پناهجو در اروپا چنین شایعه ای وجود دارد که یک پناهجو نباید هیچگونه مدرکی درباره هویت خود ارائه دهد ، چون با ارائه این مدرک دولت میزبان قادر خواهد بود برای او بلیط هواپیما تهیه کند و دیپورتش نماید . این شایعه نادرست به باوری مهم در بین بسیاری از پناهجویان ایرانی ساکن اروپا تبدیل شده است در حالیکه اولین نیاز در بررسی پرونده درخواست پناهندگی احراز هویت شخص درخواست دهنده میباشد .


بیانیۀ انجمن پژوهشگران ایرانی مستقر در اروپا و وضعیت ناگوار پناه‌جویان ایرانی

در حالی که برخی خبرها حکایت از اعتصاب غذای تعدادی از پناه‌جویان ایرانی درسوئد و انگلستان دارد، انجمن پژوهشگران ایرانی مستقر در اروپا با صدور بیانیه‌ای خواستار آن شده‌اند که دولت‌های اروپایی پرونده پناه‌جویان ایرانی را با دیدی مثبت بررسی کند. بیانیه این انجمن در حالی صادر شده است که برخی از پناه‌جویان ایرانی در لندن و گوتنبرگ دست به اعتصاب غذا زده‌اند. در لندن هفت نفر از پناه‌جویان در مقابل ساختمان عفو بین الملل در لندن با دوختن لب‌های خود نسبت به آنچه که آن را عدم رسیدگی به پرونده‌هایشان می‌خوانند، دست به اعتصاب زده‌اند. بیش از پنجاه نفر از پناه‌جویان ایرانی در سوئد که حدود شصت روز است در اعتراض به چگونگی بررسی پرونده‌های مهاجرت در این کشور دست به تحصن زده‌اند، با چادر زدن در مرکز شهر گوتنبرگ دست به اعتصاب غذا زده‌اند. پیش از این نیز خبری منتشر شده بود که براساس آن یکی از پناه‌جویان ایرانی در هلند پس از عدم پذیرش در این کشور و عدم موفقیت در اخذ اقامت دست به خودسوزی زده بود.


متن کامل بیانیه ای که توسط انجمن پژوهشگران ایران منتشرشده به شرح زیر است :

انتخابات تقلبی ریاست جمهوری خرداد ۱۳۸۸ که موجب تظاهرات توسط میلیون ها نفر از شهروندان گردید و با سرکوب وجشیانه توسط رژیم جمهوری اسلامی با تیراندازی، شکنجه، تجاوز به عنف، اعدام و دستگیری و زندانی کردن معترضان مواجه شد که بطور کامل در تاریخ ثبت شده است. بسیاری از مردان جوان و فعالان جنبش زنان پس از آن مجبور به فرار از میهن خود شدند و به دنبال پناهندگی به کشورهای مختلف اروپایی رو آوردند. با اتکا به اعلامیه جهانی حقوق بشر که پس از جنگ جهانی دوم به تصویب رسید تعداد زیادی از ایرانیانی که از ترس آزار و اذیت به خاطر دیدگاه های سیاسی خود تحت تعقیب بودند به دنبال پناهگاهی در بسیاری از کشورها از جمله ترکیه ، یونان ، آلمان ، فرانسه ، کشورهای اسکاندیناوی و بریتانیا مهاجرت کردند. در این راستا در یک ماه گذشته یک ایرانی پناهنده که تقاضای پناهندگی اش رد شده بود در آمستردام خود را به آتش کشید و یک گروه از پناهندگان ایرانی در یونان به اعتصاب غذا دست زدند.

اقدامات برجسته و مشخص اعتصاب غذای پناهندگان ایرانی مورد توجه رسانه های جهانی قرار گرفته و پس از آن محکومیت جمهوری اسلامی ایران به همراه داشته است. ین اقدام جسورانه پناهندگان ایرانی هیاهوی تبلیغاتی جمهوری اسلامی در بحرین, و سایر کشورهای منطقه جمهوری اسلامی را به انتقام علیه خانواده های این پناهندگان واداشته, خانواده های آنها را تحت تعقیب قرار داده و به آزار و اذیت کردن آنها پرداخته اند.

در چنین شرائطی و با توجه سوابق وحشتناک ضد بشری تروریستهای دولتی جمهوری اسلامی ، ما مصرانه از دولت های غربی می خواهیم که با نهایت همدردی و با دیدی مثبت پرونده های پناهندگان ایرانی را بررسی کنند.

Saturday, May 7, 2011

پناهندگان ایرانی‌ در یونان و حقوق مفقوده


اگر دولت یونان حقوقی جهت پناهندگان دریافت میکند پس این پولها در کجاها خرج میشود و اگر دریافت نمیکند چرا علناً اعلام نمیدارد؟

امروز بعد از ظهر مورخۀ 6/5/2011 پناهندۀ ایرانی به نام مصطفی حیدری چهل و هشت ساله دارای دو فرزند که دو سال است مدارک قانونی اقامت (پاسپورت یونانی) گرفته و به دلیل بی توجهی مسئولان یونانی از دادن حداقل امکانات زندگی به پناهندهها، پس از بارها مراجعه به سازمانها و ارگانهای یونانی برای گرفتن حداقل حقوق پناهندگی، به ناچار در مقابل بی توجهی دولتمردان یونانی، قصد پرتاب خود از بالکن سازمان حمایت از پناهندگان مینماید .
در پایان پس از اینکه ایشان در حال گفتگو با مسئولین سازمان از روی بالکن بوده مامورین موفق به گرفتن ایشان گردیده و. او را 
به داخل ساختمان هدایت میکنند.

Thursday, May 5, 2011

پناهندگان ایرانی‌ در نروژ

در حالی‌ که وضعیت زندگی‌ و همچنین وضعیت روحی و روانی‌ پناهندگان ایرانی‌ در نروژ بسیار وخیم و تاسف بار است، نروژیها خود را برای جشن روز ملی‌ نروژ(۱۷می) که سراسر ملی‌ گرایی و نروژ گرایی است آماده میکنند، و آنها برای پناهندگانی که سالها زندگی‌ خود را در نروژ سپری کردند و از حق و حقوق انسانی‌ و اجتماعی نروژ محروم هستند هیچ ارزش و احترامی قائل نیستند، و در عوض آنها(نروژیها) از غیر نروژیها انتظار دارند به تمام ارزش‌های ملی‌ و فرهنگی‌ نروژ احترام بگذارند، و یکی‌ از احزاب نروژی اعلام کرده که غیر نروژیها و مخصوصا پناهندگان بهتر هست که در این روز در اجتماع و مکانهای عمومی‌ نروژ ظاهر
نشوند !ه

دیر بجنبیم این حیوونای بور یه هولوکاست روی ما پیاده میکنند .

Monday, April 25, 2011

سیاست‌های ضدّ انسانی‌ بانک اسلامی در مالزی




بانک‌های C.I.M.B و Hong leong و alliance از باز کردن حساب و به رسمیت شناختن کارت پناهندگی سازمان ملل متحد سر باز میزنند .

قوانین کشور مالزی از لحاظ اجرای اعلامیه قانون حقوق بشر چیزی در حدود بحرین و امارت است ، در حالی‌ که با به دام انداختن سرمایه‌ها رشد اقتصادی چشمگیری داشته و مدعی است تا ۲۰ سال دیگر کشور توسعه یافته خواهد بود . مثل تمامی‌ مسلمانان بخش انسانی‌ را نمی‌بیند و در آن زمینه کور است .

از دیگر نمونه‌های جالب قوانین مالزی آن است که توریست‌ها نمیتوانند حساب باز کنند و معمولاً طعمه سارقین مالأیی میگردند، حتا در صورت دستگیری شما که یک خارجی‌ هستید محال است که بتوانید جرم را ثابت کنید چون دادگاه به زبان مالایی است ، قاضی انگلیسی بلد نیست ، و حکم را در اداره پلیس صادر میکنند و افسر پرونده نظرش را به قاضی می‌گوید و شما باید مواظب باشید که بعدا دزد از شما اعاده حیثیت نکند .

سپس سارق به راحتی‌ میتواند در همان بانک حساب باز کند و پولهای شما را برایتان نگاه دارد ، و با این قوانین گل و بلبل ما همواره شاهد افزایش سرقت در مناطق خارجی‌ نشین هستیم .

این در حالی‌ است که حتا سازمان ملل با دولت مالزی بر سر به رسمیت شناختن این حقوق انسانی‌ با هم به توافق رسیده و توافق نامه را هم امضا کرده اند ، ولی‌ گویی بانک‌های اسلامی هنوز خود را ملزم به اجرای احکام کافران نمیبینند !!!






Saturday, April 16, 2011

پس از اعتراض افغانی‌ها به روند کند و تبعیض آمیز پرونده همه آنها در مالزی معلق شد


در ماه مارس ۲۰۱۱ میلادی افغانی‌ها که بعضا ۴ یا ۵ سال در انتظار پیشرفت در پرونده خود شرایط سخت مالزی را تجربه میکنند دست به یک تجمع اعتراضی در مقابل سازمان ملل مالزی زدند ، آنها خواستار رسیدگی به پرونده‌های خود بودند ، سازمان ملل ضمن تهدید پس از پایان ساعت اداری نه تنها به درخواست ایشان رسیدگی نکرد بلکه با خبر کردن پلیس تمامی‌ افغانی‌ها بازداشت شده و متفرق گردیدند ،
مسئولی مالایی فربه عینکی ، که نام خود را فاش نکرد با قلدری اذعان کرد پرونده همه آنها را تا زمانی‌ که وی در حال خدمت در این نهاد می‌باشد معلق خواهد کرد ، این در حالی‌ است که حتا افغان هایی که قرار بود به کشور ثالث اعزام شوند عملیات اسکان مجدّد آنها متوقف شده و سازمان ملل کار سایرین را به وقت آتی موکول می‌کند.
شایان به ذکر است بازداشت شدگان پس از اخذ تعهد آزاد شده‌اند .
As of end February 2011, there are some 92,700 refugees and asylum-seekers registered with UNHCR in Malaysia.

  • 92% or some 85,300 are from Myanmar, comprising some 36,600 Chins, 20,100 Rohingyas, 9,000 Myanmar Muslims, 3,900 Mon, 3,500 Kachins and other ethnicities from Myanmar.
  • There are some 7,400 refugees and asylum-seekers from other countries, including some 4,000 Sri Lankans, 1,050 Somalis, 710 Iraqis and 510 Afghans.